ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε τη Φενέρ και πάει στην Τουρκία να πάρει την πρόκριση!

Νικητής με 3-2 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Φενέρ για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους :Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση και δεν άργησαν να προηγηθούν μόλις στο 8′ με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Λιβάκοβιτς. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ όμως δεν σταμάτησε και έψαχνε το δεύτερο τέρμα το οποίο και ήρθε με τον Στέφαν Γιόβετιτς ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Φορτούνη στο 32′. Οι Τούρκοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και πέρα από ένα αξιόλογο μακρινό σουτ που έδιωξε ο Τζολάκης, δεν απείλησαν άλλο και έτσι οδηγηθήκαμε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος στον ίδιο ρυθμό και έδειχνε πως ήθελε το 3ο γκολ! Αφού δεν τα κατάφερε σε ανεπανάληπτο τετατετ ο Ελ Καμπί, το έκανε ο Τσικίνιο και έκανε το 3-0. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν πως θα έκαναν πάρτυ, όμως τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Στο 69′ ο Ρέτσος έκανε πέναλτι και ο Τάντιτς το εκτέλεσε και έκανε το 3-1 για να έρθει 5 λεπτά μετά και το 3-2 με τον Καχβέτσι! Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν έκαναν κάτι το αξιόλογο, οι αλλαγές του Μεντιλίνμπαρ δεν έδωσαν κάτι νεότερο και το 3-2 άφησε ανοικτή τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!