ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος σήμερα με στόχο το Final-4

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει σήμερα (23/4), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Σε μία «τιτανομαχία» στον Πειραιά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με ώθηση από τον κόσμο τους, θέλουν τη νίκη επί των πρωτοπόρων του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μάλτα. Στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λόντσαρ (αποβλήθηκε αυστηρά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια, 39 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε), αλλά στα θετικά, θα έχουν στην αποστολή τους τον Νικολαΐδη, δυόμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το EPT Sports 2. Όσοι επιθυμείτε να βρεθείτε στο Παπαστράτειο, μπορείτε να Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

🔥 Matchday!
🆚 Ferencvaros
🏆 LEN Champions League
📅 4η Αγ. Β’ Φάση
🕖 18:00
📺 ERTSports 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!