ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Αφού τα έκαναν έτσι όπως τα έκαναν οι διαιτητές, σήμερα ο Ολυμπιακός πέφτει στη μάχη του Game 4 με στόχο να κάνει το 2 στα 2 στη σειρά με τους Ισπανούς.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, όμως σίγουρα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και αν είναι να αποκλειστούν, ας αποκλειστούν γιατί η Μπαρτσελόνα θα είναι καλύτερη και όχι γιατί θα το ορίσει κάποιος κύριος με μια σφυρίχτρα.

Έτσι λοιπόν σήμερα, στις 19:45 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός θα παίξει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2023-24 στην Euroleague, σε μία αναμέτρηση που μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports 4.

Λίγες ώρες μετά το τζάμπολ αυτό, η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, παίζει με την Άστον Βίλα, στον σπουδαίο Ευρωπαϊκό ημιτελικό και μπορείτε να ενημερωθείτε για την ώρα και το κανάλι μετάδοσης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!