ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσα είπαν Μπαρτζώκας και Παπανικολάου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας για το Final-4 (video)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) δόθηκε το άτυπο τζάμπολ του φάιναλ φορ με την συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας. Στο πάνελ βρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου.

«Έχουμε τρομερό κίνητρο που βρισκόμαστε εδώ, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης», δήλωσε ο κόοουτς των ερυθρολεύκων. «Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για ό,τι έγινε πέρσι, αυτό μας φτάνει. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως πάντα. Στην ομάδα έχουμε μαχητές, τους οποίους εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Αναφερόμενος στην 3η σερί παρουσία του Ολυμπιακού σε φάιναλ φορ, τόνισε: «Το πιο σημαντικό για μας ήταν να είμαστε στην ίδια σελίδα με όλους. Χάσαμε σπουδαίους παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος είναι πάλι εδώ. Δημιουργήσαμε μια ομάδα ανθρώπων που πάλεψε σκληρά και αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται, πόσο ταπεινοί πρέπει να είναι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού που φτάνει σε Final Four για τρίτη σερί σεζόν. Τις δύο προηγούμενες χρονιές χάσαμε δύο αγώνες στο σουτ. Αν μπορώ να πω ότι έχουμε ένα μυστικό είναι πως έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές, που παίζουν για τον διπλανό τους και νοιάζονται».

Πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε απλά ο εαυτός μας. Τώρα παίζουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η πιο δυνατή ομάδα της EuroLeague βάσει αποτελεσμάτων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ανίκητοι. Τους σεβόμαστε πολύ.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, είπε: «Έχουμε όμως ένα γκρουπ ανθρώπων που είμαστε ενωμένοι. Αν είμαστε καλά στο παρκέ, δεν φοβόμαστε κανέναν. Μιλούσα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα. Πριν από αυτόν τον αγώνα, κάναμε την καλύτερη προπόνηση της σεζόν. Μπορώ να σου πω ότι το ίδιο συνέβη την τελευταία εβδομάδα. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις, σκληρές, αλλά κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!