ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Θρύλος για 12η σερί χρονιά και 38η συνολικά!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας, για 38η φορά και 12η σερί, αναδείχθηκε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού! Με πρώτο σκόρερ τον Δήμου με πέντε γκολ (τέσσερα ο Γενηδουνιάς), ο Θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης επικράτησε με 13-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κατάμεστο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον τρίτο τελικό της Α1 και με 3-0 στη σειρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το νταμπλ, το έβδομο διαδοχικό και το 22ο συνολικά! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος, στρέφουν εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στο Final-4 του Champions League στη Μάλτα (5-7/6), διεκδικώντας το ευρωπαϊκό και το τρεμπλ, για τη σεζόν 2023-24.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πόλο σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων Ανδρών, με 38 (όσα και ο Εθνικός).

Επίσης, ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης μετράει, πλέον, 312 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα, σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών (310 η δεύτερη Μπαρτσελόνα) και 200 σε επίπεδο Ερασιτέχνη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!