ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σήμερα ο πρώτος μεγάλος Ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού στο Χάντμπολ

Την προετοιμασία της για την πιο σημαντική ευρωπαϊκή «μάχη» της ιστορίας της ολοκλήρωσε χθες στην Ισλανδία, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Ο Θρύλος βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου σήμερα το Σάββατο (17/5) στις 20:00 ζωντανά από το EHF TV, αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βάλουρ, για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup. Στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό τους, οι «ερυθρόλευκοι» τίθενται αντιμέτωποι με μία πολύ δυνατή ομάδα («12 στα 12» φέτος στην Ευρώπη) στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της εντός έδρας ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (25/5, 20:00).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του EHF European Cup είναι πολυνίκης του πρωταθλήματος (24) και του Κυπέλλου (12) Ισλανδίας, ενώ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και από ομίλους Champions League (και μία συμμετοχή σε τελικό, το 1980).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!