ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2 (video)

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις εγχώριες υποχρεώσεις του, δίνοντας το τελευταίο του ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, παίρνοντας έτσι ένα από τα εισιτήρια για έξοδο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο UEFA Europa Conference League. Περιμένοντας όμως ο Ολυμπιακός πλέον τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα και με κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου θα μπει απευθείας στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως επέστρεψε, ισοφάρισε το ματς με σκόρερ τους Ποντένσε και Γιόβετιτς με κεφαλιά. Πάμε να δούμε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!