ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε το ματς και το πρωτάθλημα

Την ήττα στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Ολυμπιακός και έτσι η σειρά ολοκληρώθηκε με 3-2 υπερ των πρασίνων.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί να ξεκίνησε δυνατά και να προηγήθηκε με 2-13, όμως οι Πράσινοι βρήκαν τη δύναμη και απάντησαν και τελικά επέστρεψαν κλείνωντας το δεκάλεπτο με 20-22 υπερ των πρασίνων.

Ατη δεύτερη περίοδο τα περίεργα σφυρίγματα ξεκίνησαν και ο Παναθηναϊκός έχοντας σε καλή μέρα (ένα ημίχρονο βασικά) τον Σλούκα, πήραν το προβάδισμα και μπήκαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 9 πόντους (48-39).

Με το καλημέρα της τρίτης περιόδου ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 7-0 και μείωσε στο καλάθι αλλά και πάλι οι ρεφς δεν τον άφησαν να προηγηθεί με περισσότερους από τρεις πόντους (58-61) και με αποκορύφωμα το φάουλ στον Σλούκα που δόθηκε χωρίς λόγο τρεις βολές και το σπρώξιμο του Χουάντσο στο τέλος του ημιχρόνου στην προσπάθεια του για ριμπάουντ και καλάθι, τους οδήγησαν στο προβάδισμα με 65-64.

Έτσι φτάσαμε στην τελευταία περίοδο, εκεί που ο Ολυμπιακός έμεινε κοντά στο σκορ αλλά δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ στο 81-80 ο Γκος τελείως ελεύθερος αστόχησε, ενώ και στα 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει καν επαναφορά με το σκορ και τη διαφορά να είναι στο τρίποντο. Τελικό σκορ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!