ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αναρτήσεις του ερασιτέχνη Oλυμπιακού, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για τον Super Manolo

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με το Χάλκινο Ολυμπιακό του μετάλλιο.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού έκανε περήφανο ακόμα περισσότερο τον οργανισμό του Θρύλου, και Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και ΚΑΕ έσπευσαν με αναρτήσεις να τον συγχαρούν. Δείτε συγκεκριμένα:

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει ο αθλητής έγραψε στην ιστοσελίδα του:

Έγραψε ιστορία ο θρυλικός Εμμανουήλ Καραλής, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, κάνοντας υπερήφανη όλη την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό!

Απίθανη, φανταστική, θρυλική επιτυχία από τον άλτη του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, ο οποίος κέρδισε την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αφού «πέταξε» πάνω από τα 5,90μ., στον τελικό, στη γαλλική πρωτεύουσα!

Ο πρωταθλητής του Θρύλου ξεκίνησε τον αγώνα από τα 5,50μ., τα οποία πέρασε με την πρώτη, όπως και τα 5,70μ., τα 5,80μ., τα 5,85μ. και τα 5,90μ. Το πρώτο άκυρο για τον Καραλή ήρθε στα 5,95μ. Στη συνέχεια, επέλεξε να ανέβει στα 6,00μ., αλλά απέτυχε.


Ο «Μανόλο» έκανε σπουδαίο αγώνα και από την αρχή έδειξε, πως είναι έτοιμος για μετάλλιο.

Φοβερή σεζόν από τον «ερυθρόλευκο» πρωταθλητή, ο οποίος νωρίτερα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού της Γλασκώβης και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης. Υπενθυμίζεται, ότι στις 29/6, στη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Βόλο, ξεπέρασε τα 5,93μ. και πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!