ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτούς τους αγώνες θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβρη

Στον Σεπτέμβρη μπήκαμε και ο Ολυμπιακός μέσω ανάρτησεις του στα Social Media, έκανε γνωστό το πρόγραμμα αγώνων που καλείται να δώσει.

Συγκεκριμένα τώρα υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και στη συνέχεια η αρχή των αγώνων γίνεται στις 15 Σεπτέμβρη.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπον μετά τη διακοπή είναι με τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (15/9) για να ακολουθήσει ο αγώνας στο Χαριλάου με αντίπαλο τον Άρη στις 21 του μήνα. Πεντε μέρες μετά η ομάδα θα βρεθεί στη Γαλλία όπου θα παίξει με αντίπαλο την Λυόν στην πρώτη αγωνιστική της League Stage του νέου φορμάτ του Europa League.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το μήνα Σεπτέμβρη θα κλείσουν στις 30, όταν και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα για το μήνα αυτόν:

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!