ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες τη Βίρτους Μπολόνια με 78-66 και έτσι σήμερα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του International Basket Tournament Crete την Φενέρμπαχτσε.

Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην Κρήτη δίχως τους τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς έδειξαν χθες τα δόντια τους, αν και ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τους για φέτος.

Οι Τούρκοι της Φενέρ, από την άλλη, κέρδισαν την Αρμάνι Μιλάνο με 81-76 και έτσι σήμερα θα έχουμε… ελληνοτουρκική μάχη στον τελικό του International Basket Tournament Crete. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:30 και θα την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 4 HD.

Εκτός από μπάσκετ, λίγο νωρίτερα έχουμε και αγώνα ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό. Διαβάστε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα αυτού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!