ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Τραπάνι Σαρκς – Ολυμπιακός

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν το Σούπερ Καπ δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός!

Μια βδομάδα λοιπόν πριν το σούπερ καπ που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στην Ιταλία την Τραπάνι Σαρκς.

Φυσικά στο σημερινό φιλικό δεν θα αγωνιστούν οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Κίναν Έβανς, που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικά προγράμματα λόγω των τραυματισμών του, με τον ΜακΚίσικ να είναι ο μόνος που αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το Σούπερ Καπ, αλλά λόγω των τόσων απουσιών του, δύσκολα να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η φιλική λοιπόν αυτή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τραπάνι Σαρκς θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα εχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Start.
Υ.Γ. Να θυμίσοθμε πως για το super Cup ο Ολυμπιακός θα παίξει στον ημιτελικό με το Περιστέρι Domino’s και στον τελικό (αν προκριθεί φυσικά) με τον νικητή ανάμεσα Παναθηναϊκό ή Άρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!