ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτά δήλωσε ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα στην Γερμανία

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με την Μπάγερν, ο κόουτς της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στους παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως περιμέναμε να είναι. Η Μπάγερν έχει μεγάλη βελτίωση, το έδειξε κόντρα στη Ρεάλ κυρίως, αλλά και σήμερα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12 πόντους και μας ανάγκασε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Στο δικό μας επίπεδο, ήταν είμαστε 12 πόντους μπροστά στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου χρειάζεται απλώς να ελαχιστοποιήσεις τα λάθη, να προστατεύσεις την μπάλα, να έχεις υπομονή, να παίρνεις τα αμυντικά ριμπάουντ και να παίζεις ως ομάδα. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Πήραμε κάποια σουτ για να τελειώσουμε το παιχνίδι την στιγμή που η Μπάγερν μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα βάζοντας κάποια μεγάλα σουτ από κάποιους πολύ καλούς «3pointers». Είχαμε λάθη, επιτρέψαμε 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κι αυτά ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην ήττα. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν, καλη τύχη στα προσεχή παιχνίδια».

Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ήταν εκπληκτική. Το γήπεδο, η ατμόσφαιρα, όλα πολύ πολιτισμένα. Σε αθλητικά πλαίσια, δεν έχω παράπονο για οτιδήποτε. Υπέροχη ατμόσφαιρα για ένα καλό παιχνίδι»..

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον Κάρσεν Έντουαρντς ανέφερε: «Νομίζω αυτή την στιγμή ωριμάζει, από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει το ταλέντο την ικανότητα να σκοράρει. Τώρα, όλη η ομάδα τον βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Η Μπάγερν είναι μια δύσκολη ομάδα να ανταγωνιστείς, με υψηλό τέμπο, με δύο ψηλούς που παίζουν πρόσωπο στο καλάθι κυρίως, έτσι είναι ένα καλός συνδιασμός για εκείνον για να δείξει το ταλέντο του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!