ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε ένα ακόμα δικό του ματς…

Ο Ολυμπιακός για τρίτη φορά φέτος εκτός έδρας δεν κατάφερε να κερδίσει και μετά τις δύο ήττες στην Τουρκία με αντιπάλους την Εφές και την Φενέρ, σειρά είχε η Γερμανία και η ήττα από την Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αν και είχε ένα διαρκές προβάδισμα που ξεκίνησε από τη δεύτερη περίοδο και έκλεισε το ημίχρονο με +11 (32-43) τελικά… κατάφερε να χάσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπάγερν στην τρίτη περίοδο ψαλίδησε την διαφορά των 12 πόντων που είχε φτάσει, και τελικά από το -11, στο τέλος της 2ης περιόδου, έκλεισε στην τρίτη στους -2. Έτσι στην τελευταία περίοδο με κορυφαίο τον Έντουαρντς που σταμάτησε στους… 30 πόντους, κέρδισε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε τεράστιες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο τέλος όμως τα δύο σερί χαμένα τρίποντα του Βεζένκοφ και το λάθος του Ντόρσεϊ στο φινάλε στοίχησαν και έτσι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 84-80.

Ο Ολυμπιακός πλέον γυρνάει στην Ελλάδα καθώς σε λιγότερο από δύο 24ωρα παίζουν με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα και ακολουθούν τα ματς της διαβολοβδομάδας με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!