ΜΠΑΣΚΕΤ

Για Μπάγερν, Πετρούσεφ και πολλά άλλα μίλησε ο κόουτς Μπαρτζώκας

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μόναχο, για το παιχνίδι με την Μπάγερν (25/10), σχολίασε τη γερμανική ομάδα και τις ως τώρα εντός έδρας εμφανίσεις της στη διοργάνωση.  Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν θα αγωνιστεί στο ματς και τέλος ευχήθηκε “καλή τύχη” στον Φιλίπ Πετρούσεφ μετά τον δανεισμό του στον Ερυθρό Αστέρα. 

Αρχικά ανέφερε: «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους μ.ο. στο γήπεδό της, κι αυτή την στιγμή είναι Νο.1 όμαδα σε παραγωγή πόντων και σε πόντους στο τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, να μην επιτρέψεις να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Αυτά θα είναι σημαντικοί παράγοντες για να κερδίσεις το ματς».

Για το αν είναι επικύνδινο να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Μπάγερν, όπως αυτό με την Έφες: «Είναι επικίνδυνο βέβαια, γιατί αμυντικά ήμασταν πολύ μέτριοι στο παιχνίδι με την Έφες. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, σε τομείς του παιχνιδιού που υστερούμε αυτή την στιγμή, όπως τα ριμπάουντς, όπως το αμυντικό τρανζίσιον… Είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Και φυσικά η προσθήκη κι άλλων παικτών μάς βοηθά και θα μάς βοηθήσει».

Σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί ο Γουίλιαμς – Γκος: «Όχι, γιατί έκανε μόνο μια ομαδική προπόνηση σήμερα οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε. Έρχεται μαζί μας γιατί θα κάνουμε προπόνηση και την επόμενη ημέρα του αγώνα, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής».

Σχετικά με τον δανεισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ: «Εύχομαι καλή τύχη στον Πετρούσεφ, ήταν δική του επιθυμία γιατί θεωρεί ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο και ρόλο στον Ερυθρό Αστέρα. Πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση και η επιθυμία του έγινε πράξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!