ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την σημερινή αναμέτρηση με την SC Braga, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της league phase του UEFA Europa League, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οιβερυθρόλευκοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θέλουν να πετύχουν απόψε τη νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Καρβαλιάλ και ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής 24 ποδοσφαιριστές:
Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μαρτίνς.

Η αναμέτρηση λοιπόν της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπράγκα θα ξεκινήσει στις 19:45 και όσοι δεν είστε από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο γήπεδο για να την παρακολουθήσουν θα μπορέσουν να τη δουν ζωντανά από την Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 3. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!