ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα ο τελικός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Την πρόκριση στον σημερινό τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, πανηγύρισε χθες η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 12-9 του Απόλλωνα Σμύρνης, στον ημιτελικό!

Στην πρώτη «μάχη» της τελικής φάσης του θεσμού, στο κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν ανώτεροι από τον Απόλλωνα, προηγήθηκαν με 5-2, 11-6 και 12-7 και με κορυφαίους τους Γενηδουνιά, Φουντούλη, Κάκαρη και Ζερδεβά, «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό.

Έτσι σήμερα το Σάββατο στις 17:30 ζωντανά από την ΕΡΤ 2, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Βόλου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!