ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία με διαιτησία για… κλάματα!

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό όλως ο Τούρκος διαιτητής του στέρισε το τρίποντο με μια αισχρή διαιτήσια.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, όμως ο Ολυμπιακός το ισορόπησε και δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε κτύπημα στον Καμπελά.

Στη συνέχεια μάλιστα ο Καμπελά κέρδισε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ και βγηκε σε άδεια εστία, με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη στο φάουλ και όλοι να απορούν με το τί έγινε!

Έτσι αφού το πρώτο ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα, στην επανάληψη ο ΠΑΟ εκμεταλεύτηκε το λάθος του Κοστίνια και προηγήθηκε στο 47′. Ο Μεντιλίμπαρ εμφανώς νευριασμένος ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε μέσα τον Ποντένσε που άλλαξε όλο το ματς! Ο Θρύλος έγινε πιο επιθετικός αλλά του έλειπε το γκολ, το οποίο ήρθε στο 91′! Έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε στην πρώτη θέση μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχοντας ολοι από 10 βαθμούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!