ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχώρησε ο Έβανς υποβασταζόμενος

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από το παρκέ ο Κίναν Έβανς!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που επέστρεψε στα παρκέ μετά από σχεδόν 1.5 χρόνο, όμως δεν πρόλαβε να παίξει ουτε 2 λεπτά σήμερα στο ΣΕΦ καθώς μπήκε, αποθεώθηκε και λίγο αργότερα τραυματίστηκε.

Ο παίκτης μάλιστα φανηκε να λέει “no way” (με τίποτα) κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του έμεινε στο παρκέ και με τη βοήθεια γιατρού και αρχηγού (Παπανικολάου) αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα καθώς ο Ολυμπιακός είχε χτίσει διαφορά στο σκορ, και υπήρχε ενθουσιασμός καθώς μπήκε στο παρκέ προηγουμένος και ο Έβανς.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!