Uncategorized

6 στα 6 για τον Θρύλο!

Με τον κόουτς Θεόδωρο Βλάχο να βρίσκετε στην εξέδρα λόγο της τιμωρίας του οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα του πόλο επικτατώντας άνετα του Πανιωνίου με 17-3 εκτός έδρας. Στο πρώτο οκτάλπετο επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 5-0 ενώ με το 3-1 του δευτέρου οκταλέπτου είχαμε το 8-1. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Πειραιά συνέχισαν τον ρυθμό τους και με το επιμέρους 4-0 έκαναν το12-1 για να χαλαρωσουν λίγο στο 4ο οκτάλεπτο και να επικρατήσουν τελικά με 17-3
Πανιώνιος: Πρωτονοτάριος, Ν. Καρακάσης, Βυθούλκας, Κουτσιαλής 2, Μαζοκοπάκης, Κουλιεράκης 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Πανταζόπουλος, Σπ. Γαβαλάς, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος.
Ολυμπιακός:Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1 , Δελακάς 2, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος 1, Ποντικέας 2, Πρέκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!