Uncategorized

Η συνέντευξη του Μάρτινς

Συνέντευξη στην εφημερίδα  “Αγορά”  παραχώρησε ο Αντρέ Μάρτινς όπου μίλησε για τον Ολυμπιακό, τους στόχους του αλλά και τους αντιπάλους!
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Πρώτοι με διαφορά 9 βαθμών στο Πρωτάθλημα, μέσα στους «32» της Ευρώπης και στους «16» του Κυπέλλου. Δεν μπορεί να υπάρχει παράπονο από την έως τώρα παρουσία του Ολυμπιακού σε επίπεδο στόχων.
“Είμαστε ικανοποιημένοι όλοι στην ομάδα, είναι λογικό. Νομίζω και ο κόσμος μας πρέπει να είναι χαρούμενος με όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν είναι μικρό πράγμα να έχεις ανοιχτούς όλους τους στόχους σε κάθε διοργάνωση, όμως ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να τα καταφέρουμε”.
Εννοείς στο θέμα της απόδοσης, η οποία σε κάποια ματς δεν είναι η αναμενόμενη για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό;
“Ακριβώς αυτό. Θέλουμε περισσότερα γιατί ο Ολυμπιακός ως ομάδα θέλει περισσότερα. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας”.
Προφανώς και επειδή ο τίτλος δεν έχει κριθεί, κάτι που όλοι δημοσίως παραδέχεστε στην ομάδα, έστω κι αν η διαφορά έχει αυξηθεί σημαντικά στη βαθμολογία…
“Τα παιχνίδια που μας περιμένουν τον Ιανουάριο είναι πολλά και δύσκολα. Για να συνεχίσουμε με νίκες και να είμαστε μπροστά στη βαθμολογία κρατώντας την απόσταση από τις άλλες ομάδες, πρέπει να προετοιμαστούμε, να δουλέψουμε καλά και σαφώς να βελτιώσουμε την εικόνα μας”.
Από τις άλλες μεγάλες ομάδες, ποια σου αρέσει περισσότερο ή ποια θεωρείς περισσότερο επικίνδυνη για τον τίτλο. Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ;
“Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν παίξει καλά εναντίον μας μέχρι τώρα και μας έχουν δυσκολέψει. Σίγουρα αυτές οι τρεις ομάδες που είπες είναι πιο δυνατές και έχουν καλύτερους παίκτες από τις υπόλοιπες, αλλά δε θέλω να ξεχωρίσω κάποια. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε τα τρία ντέρμπι εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε δεμένοι και αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε”.
Η άποψή σου για την κλήρωση στο Europa League ποια είναι; Δεν μπορεί φυσικά να θεωρηθεί κακή…
“Όχι, αλλά δε σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να περάσουμε. Δεν ξέρω πόσο καλή είναι αυτή η κλήρωση εναντίον μιας ομάδας που βγήκε πρώτη στον όμιλό της και νίκησε στην Ισπανία την Βιγιαρεάλ. Άρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Για να προκριθούμε, λοιπόν, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στις δύο αναμετρήσεις”.
Και ο μέχρι τώρα απολογισμός για τον Αντρέ Μάρτινς του Ολυμπιακού από τον… Αντρέ Μάρτινς;
“Είμαι χαρούμενος γιατί κάνω καλά την δουλειά μου και ο κόσμος το έχει εκτιμήσει. Θα συνεχίσω έτσι, να δουλεύω πολύ και να προσπαθώ διαρκώς να βελτιώνω το παιχνίδι μου. Αυτό έχω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού, μαζί με τις θερμότερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!