Uncategorized

Η ανάλυση της σημερινής νίκης

Εύκολο πέρασμα για την ομάδα μας από το κλειστό των Τρικάλων. Το ματς επί της ουσίας κρίθηκε στην δεύτερη περίοδο με την διαφορά στο σκορ να ανοίγει σημαντικά υπέρ μας.Η διάφορα δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν βοηθά την εξαγωγή σοβαρών συμπερασμάτων . Πρέπει να σταθούμε όμως στην  σοβαρή εικόνα της ομάδας μας κατά πρώτο λόγο. . Και φυσικά στην καλύτερη εμφάνιση με την ερυθρόλευκη του Γιάννη Αθηναίου.. 23 πόντους με μεγάλη όρεξη να βγει μπροστά να πάρει προσπάθειες και να δείξει ότι όπου και οπότε χρειαστεί θα δώσει τον καλύτερο του  εαυτό. Ο Γιάννης δείχνει πάντα πώς είναι ένας πιστός και καλός στρατιώτης της ομάδας . Στο μέλλον είναι σίγουρο πως ο κοουτς θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Η χρονιά είναι μεγάλη με συνεχόμενες  υποχρεώσεις αλλά και ο ίδιος το αξίζει.
Πάμε δυνατά για το ματς με την Ουνιξ την Παρασκευή. Θα τα πούμε αναλυτικά την μέρα του αγώνα.

Ολυμπιακός: Γκριν 9 (3ριμπ), Μπιρτς 4 (6ριμπ), Γιανγκ 9 (4ιμπ), Παπαπέτρου 8 (7ριμπ), Σπανούλης 6 (1τριπ, 5ασ), Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 4 (7ριμπ), Παπανικολάου 10 (2τριπ, 5ριμπ), Χάκετ 2, Λοτζέσκι 4, Αθηναίου 23 (2τριπ, 2ριμπ, 4ασ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!