Uncategorized

“Τους αγαπώ – βρίσκονται στην καρδιά μου”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Πέρο Άντιτς για τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του!

Συγκεκριμένα είπε:

“Το ξέρουν πως τους αγαπώ πολύ, πως βρίσκονται στην καρδιά μου τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η θύρα 7. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν και είναι σίγουρα ένα περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω και να παίζω για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν μία τρομερή εμπειρία, μία συγκινητική βραδιά και θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που με τίμησαν.”
Για τον αγώνα είπε:”Τα πολλά παιχνίδια είναι πρόβλημα για εμάς τη φετινή σεζόν. Δεν ξεκινήσαμε καλά ενώ εκείνοι κατάφεραν να βρουν αυτοπεποίθηση, να πετύχουν τρίποντα και να βάλουν τον κόσμο στην εξίσωση. Είναι πάντα δύσκολο όταν επιτρέπεις στον Ολυμπιακό να παίρνει διαφορά στην έδρα του με τους οπαδούς στο πλευρό του. Παλέψαμε, κάποιοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησαν αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.”
Για πιθανή επιστροφή του:“Ποτέ δεν μπορείς να πεις όχι. Κάθε καλοκαίρι έρχομαι να δω αγώνες. Ξέρουν πως τους αγαπώ όλους εδώ, αγαπώ την Αθήνα και έχω περάσει 6 χρόνια από την καριέρα μου εδώ. Έχω πολλούς φίλους εδώ, “αδέρφια” θα έλεγα, επομένως ποτέ δεν μπορείς να πεις όχι. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον, έχω συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και όταν θα ολοκληρωθεί θα το σκεφτώ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!