Uncategorized

Μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ με σούπερ κοουτσάρισμα “ξανθού”



Σαν σήμερα δεν είχαμε κάτι σπουδαίο ποδοσφαιρικό όμως στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός από τότε έπαιρνε αυτό που πάντα ήξερε να κάνει καλύτερα από τον καθένα μέσα στο ΟΑΚΑ! Ο Γιάννης Ιωαννίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό εκείνη τη σεζόν και ο θρύλος παίρνει μεγάλη νίκη μέσα στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων επι του Παναθηναϊκού! Το τρίποντο του Ρόμπινσον λίγο πριν τη λήξη αλλά και η αντίδραση του ξανθού (Γιάννη Ιωαννίδη) που φεύγει σαν θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ με υψωμένα τα χέρια του μπροστά από τους φίλους του ΠΑΟ ήταν απλά όλα τα λεφτά! 
Τρομεροί οι Αμερικανοι Μπλού Εντουαρτς και Χολιγουντ Ρομπινσον αλλά φυσικά και ο Μίλαν Τόμιτς χωρίς να υστερεί βέβαια κανένας ερυθρόλευκος!


Ολυμπιακός: Τόμιτς , Βούκσεβιτς, Παπανικολάου, Μπλου Έντουαρντς, Χόλιγουντ Ρόμπινσον, Τάρλατς, Νάκιτς, Ομπέρτο, Κρις Μόρις, Ντε Μίγκελ, Γκραντ , Σαβρασένκο ,Ade Mensah

Δείτε όλους τους ερυθρόλευκους πόντους εκείνου του ματς:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!