Uncategorized

Ματσάρα με ανατροπή Κωνσταντίνου

Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια στις 30 Ιανουαρίου του 2006 ο Ολυμπιακός έχει πάει στην Νέα Σμύρνη για την 17η αγωνιστική ώστε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό εις βάρος του 2-0 στο τελικό 2-3!
Η ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο προηγήθηκε με τον Ζωγραφάκη ύστερα από κόρνερ του Λουτσιάνο και ο Λούτσι σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ νικώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν βρέθηκαν μόλις στα 19 πρώτα λεπτά του αγώνα να χάνουν με 2-0. Από εκεί και πέρα ο Θρύλος αντέδρασε , μείωσε με τον Κωνσταντίνου, ισοφάρισε με τον Τζόρτζεβιτς και τελικά κέρδισε με τον Κύπριο να σκοράρει ξανά 8 λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90′!

Ολυμπιακός:Νικοπολίδης,Μαυρογενίδης(92’Πατσατζόγλου) Ανατολάκης Σούρερ,Μπουλούτ, Στολτίδης, Καφές, Ριβάλντο (91’Μάριτς) Μπαμπαγκίντα (86’Καστίγιο) Κωνσταντίνου,Τζόρτζεβιτς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!