Uncategorized

Εμείς σήμερα τη.. δουλειά μας

Θεωρητικά οι μεγάλοι μας διεκδικητές για το πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, όμως σήμερα παίζουμε με αυτούς που πραγματικά λόγω βαθμολογικής θέσης διεκδικούν το πρωτάθλημα και δεν είναι άλλη από την ομάδα της Ξάνθης η οποία βρίσκεται ψηλότερα στην βαθμολογία από τους τρεις πρώτους που αναφέραμε.

Τι να το κάνεις και αν ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική ο Πλατανιάς κέρδισε τον ΠΑΟ, τι κι αν ο ΠΑΟΚ έχασε σήμερα μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ, τι κι αν χτες η ΑΕΚ ηττήθηκε στη χιονισμένη Τρίπολη από τον Αστέρα, ο Ολυμπιακός σήμερα στην ακριτική Ξάνθη θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει και να κερδίσει τους Θρακιώτες. Το παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες καθώς η Ξάνθη θέλει να αποδείξει ότι δεν βρίσκετε τυχαία τόσο ψηλά και φυσικά θέλει να διατηρηθεί εκεί για όσο περισσότερο καιρό μπορεί!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σήμερα καλείται να κερδίσει την Ομάδα της Ξάνθης και η παράδοση είναι μαζί του. Μάλιστα τις δύο τελευταίες φορές που έχει παίξει στην έδρα της Ξάνθης κέρδισε με το ίδιο σκορ. 1-3! Γίνετε λοιπόν κατανοητό ότι για να μην πάνε στράφη όλα αυτά τα στραβοπατήματα των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίσει σήμερα και να κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου!

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ

Δείτε την προϊστορία με την Ξάνθη εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!