Uncategorized

Ο Τούντορ λέει ΞΑΝΑ τα πράγματα με το όνομά τους για Θρύλο και ΠΑΟΚ

O πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ είχε πει την αλήθεια για το πως έχει η κατάσταση στην Ελλάδα και την κυριαρχία του Ολυμπιακού αλλά και ότι έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα είχε τονίσει : «Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος».
Αυτή τη φορά μίλησε σε συνέντευξη στην Τουρκία για τον Ολυμπιακό και τον στόχο του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα λέγοντας:
«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει η πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα. Η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ είναι ότι αλλάζει διαρκώς παίκτες, προπονητές, διοικητικά στελέχη. Δεν κάναμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα κι αυτό δημιούργησε κακή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ήθελαν αυτό να αλλάξει και για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερότητα. Πρώτα πρέπει να δημιουργηθεί μία σωστή δομή στην ομάδα και τη διοίκηση. Με τον καιρό, θα τα μάθουν όλα αυτά».
Τελικά αυτά  που λέει ένας ακόμα προπονητής που πέρασε από την Ελλάδα και θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους τα βλέπουν αυτοί που πρέπει, ή το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πετάνε λάσπη στην κυριαρχία του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια και να αρκούνται σε δικαιολογίες για κάθε στραβοπάτημα τους;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!