Uncategorized

Ισοπαλία με γκολ Ανσαριφάρντ

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και τις ευκαρίες οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισοπαλία 1-1 με τον Άρη και όλα είναι ανοικτά στον επαναληπτικό της ερζόμενης βδομάδας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12 με το αυτογκολ του Ντιόγκο Φιγκέιρας.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες.
Στο 17′ ο Θρύλος χάνει μεγάλη ευκαιρία μετά το σουτ του Σισοκό ο Διούδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ελιουνούσι έστειλε τη μπάλα άουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26’η κεφαλιά του Καρντόσο πέρασε μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 38′ εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Διούδης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε και η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι! Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά την λάθος έξοδο του Διούδη ο Ελιουνούσι κρέμασε τον πορτιέρο του Άρη η μπάλα πήγε πλάγια ο Καρντόσο έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης έσωσε πάνω στη γραμμή!
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμο και νωρίς νωρίς το σουτ του Μανθάτη πέρασε μόλις άουτ. Ο Καρντόσο συνέχισε να απειλέι αλλά ο Διούδης ήταν πάντα σε ετοιμότητα! Ο Ανσαριφάρντ προειδοποίησε με ένα σουτ έξω απ την περιοχή για να καταφέρει τελικά να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντιόγκο Φιγκέιρας. Στις καθυστερήσεις οι Πειραιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς αλλά ο Διούδης έκανε μια τρομερή επέμβαση στο δεξί του παραθυράκι!
Πλέον ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!