Uncategorized

Τέλειο παιχνίδι από τον Θρύλο

Με έναν Ολυμπιακό βγαλμένο από ένα τέλειο παιχνίδι οι Πειραιώτες κέρδισαν χωρίς να δεχτούν καμία αντίσταση, την Μπασκόνια με 92-62
Ο λόγος που κέρδισαν δεν ήταν επειδή οι Ισπανοί δεν ήταν καλοί σήμερα αλλά γιατί οι αθλητές του Θρύλου ήταν εντυπωσιακοί! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ζητούσε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουν καθόλου. Χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Θρύλος ήταν στο +33 και η Μπασκόνια μείωσε στους 30 ο κόουτς δεν χαρίστηκε και ζήτησε ταιμ άουτ για να μην μειώσουν κι άλλο οι Βάσκοι!
Οι πειραιώτες προηγήθηκαν με 24-17 στην πρώτη περίοδο για να λήξει το ημίχρονο με 50-28! Η απόδοσή του στην τρίτη περίοδο βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και με ένα επι μέρους σκορ 26-15 έφτασε να κλείσει η τρίτη στους 76-43. Έτσι ήρθε και η τρίτη περίοδος και τελευταία που ακόμα και τότε ο Θρύλος δεν χαλάρωσε διατήρησε τη διαφορά σε υψηλά στάνταρ και έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη με διαφορά 30 πόντων!
Χαρακτηριστικό της σημερινής νίκης ήταν ότι ο Σφαιρόπουλος που καταχειροκροτήθηκε από όλο το ΣΕΦ , χρησιμοποίησε 12 παίκτες και σκόραραν και οι 12.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!