Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Προμηθέας

Ο Ολυμπιακός μετά την επιβλητική του νίκη απέναντι στον Προμηθέα με 103-67 για το πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, υποδέχεται ξανά τους Πατρινούς σήμερα το απόγευμα και θέλει να κάνει το 2-0 ώστε να απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλους ήταν πολύ χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση της Πέμπτης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ενώ για τα καλά στα πλάνα του επέστρεψαν οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ που επανήρθε στην ενεργό δράση μετά από περίπου 2 μήνες. Σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο αφού η ομάδα του προπονητή Γιατρά θα εμφανιστεί λογικά πιο διαβασμένη και αυτό πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι που φυσικά είναι πολύ πιο έμπειροι σε τέτοια παιχνίδια απέναντι στον πρωτάρη Προμηθέα.

Ο δεύτερος αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Προμηθέα θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το COSMOTESPORT 4HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!