Uncategorized

Ιντέγε ο ασταμάτητος

Είναι αλήθεια ότι τα παράπονα που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού από πολλούς ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο είναι πολλά! Σε ένα πράγμα όμως όλοι συμφωνούμε φέτος! Ο λόγος φυσικά για τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο νιγηριανός φορ αν και το καλοκαίρι για κάποιους αποτελούσε τον σάκο του μποξ κατόρθωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γυρίσει υπερ του το όλο κλίμα! Ήδη μετράει 12 γκολ φέτος και αυτά τα δύο χρόνια είναι αλήθεια ότι έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος! Τι κι αν το μεγάλο όνομα στην επίθεση είναι ο Καρντόσο, ο Μπράουν Ιντέγε δούλεψε φέτος τόσο πολύ που κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάολο Μπέντο!

Ευχή όλων φυσικά ο Ιντέγε να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό διότι το πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο έχει καθοριστικά παιχνίδια κυρίως ψυχολογίας και γοήτρου αλλά φυσικά και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!