Uncategorized

Η ζωή στο τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ!

Κοντά στο πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ και προσπαθούμε να θυμηθούμε πως ήταν η ζωη την τελευταία φορά που το έκανε αυτό…

Πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο 34 έτη πριν όμως δυστυχώς οι πιο πολλοί από εμας δεν είχαν καν γεννηθεί!

Και δεν είμαστε μόνο εμείς! Φανταστείτε ότι το ΣΕΦ έκανε τα εγκαίνια του εκείνη τη χρονιά! Ναι ναι… Το ΣΕΦ που κάποιοι το λέτε παλιό… τελικά είναι!

Τι να πούμε για την ιδιωτική τηλεόραση!!!! Το ANT1, το MEGA κτλ δεν υπήρχαν… Με λίγα λόγια το Mega ήρθε, άνοιξε και έκλεισε και τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή δεν τον είδε!!!

Πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το παλιό! Το… ορθόδοξο!

Από την δε τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ, το 1985 μόνο ο Μαλεζάς είχε γεννηθει και αυτός ήταν μόλις 2-3 μηνών οπότε κανείς δεν θυμάται τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή!

Φυσικά τότε όχι iphone δεν υπήρχε αλλά και το ericsson ήθελε δέκα χρόνια ακόμα για να βγει και να κάνει πάταγο στην αγορά! Τα παιδάκια τότε έπαιζαν Ατάρι (κάτι σαν το PlayStation για όσους δεν ξέρουν) και τάμπλετ δεν υπήρχε στο τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ… μόνο πεντόβολα.

Ο δε Άρης είχε 3 πρωταθλήματα αλλά και πάλι ήθελε 34 χρόνια ακόμα για να τον φτάσει στα πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ ενω ο Ολυμπιακός είχε… 24 πρωταθλήματα (υπενθυμίζουμε πριν από 34 χρόνια!!!!) καθώς και 17 κύπελλα Ελλάδας! Και όμως κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν και μαθήματα ιστορίας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!