Uncategorized

Άλωσε το Καζάν ο Θρύλος

Τι κι αν είχε απουσίες! Τι κι αν ο αρχηγός του δεν ήταν εκεί! Τι κι αν δεν έπαιζε ο Λοτζεσκι! Τι κι αν ο Γιάνγκ έλειπε και αυτός; Ο Ολυμπιακός ήταν ΟΜΑΔΑ και όλοι έπαιξαν για όλους!
Πρωταγωνιστής ο Έρικ Γκριν που έφυγε με  25 πόντους. Σπουδαίος φυσικά όπως πάντα και ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης με 20!
Την αρχή την είχε κάνει ο Μάντζαρης που έδωσε την δύναμη και τον πνεύμα στο ξεκίνημα για τη νίκη!
Στην πρώτη περίοδο οι πρωταθλητές πέτυχαν ούτε λίγο ούτε πολύ 33 πόντους κάνοντας ίσως το καλύτερο δεκάλεπτο στη διοργάνωση φέτος, πέρνοντας διαφορά 20 πόντων (13-33). Στη δε δεύτερη πέτυχαν άλλους 23 πόντους όσους και η ομάδα του Καζάν για να έρθει και το δεύτερο ημίχρονο που στην τρίτη περίοδο η Ούνιξ αντέδρασε πέτυχε 5 πόντους παραπάνω (18-13) για να έρθει η τέταρτη περίοδος όπου με τα καθοριστικά καλάθια του Πρίντεζη και δύο φοβερά τρίποντα ύστερα από ένα υπέροχο passing game ο Θρύλος κέρδισε με 75-90! Άλλο ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το πλεονέκτημα και… όχι μόνο!
Για μια ακόμη φορά αυτή η ομάδα παρά τους τραυματισμούς του έβγαλε τόση… ΥΓΕΙΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!