Uncategorized

Καταγγελίες απ τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατήγγειλε απίστευτα πράγματα για όσα έγιναν  στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Ειδικά σε εκείνα των διαιτητών!

Αρχικά τόνισε:
“Ας αρχίσουμε από την… υποδοχή στο ΟΑΚΑ. Καροτσάκι τον πήγαιναν τον Δουρέκα ο Δημητριάδης και οι άλλοι της ΑΕΚ στα αποδυτήρια. Είχαν δημιουργήσει ένα τείχος έξω από αυτά. Είναι ντροπή όλα αυτά. Πήγαμε να δείξουμε τις φανέλες στον διαιτητή και δεν μας άφηναν. Φτάσαμε στο σημείο να πούμε στους διαιτητές, όποιος θέλει να έρθει στα αποδυτήριά μας για να δει ό,τι ήθελε. Και δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κάνει κάτι για όλο αυτό το σκηνικό. Και όχι μόνο! Σπρώχνοντας τους πήγαν τους διαιτητές μέσα στη φυσούνα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Βλέπω τον κ. Μάνταλο από την αρχή. Φάουλ πάνω στον Φορτούνη, όχι ένα, δεν έδινε τίποτα. Είναι πράγματα φοβερά. Είχαμε φάση που ήταν 4 μέτρα οφ σάιντ! Πάει να σηκώσει το σημαιάκι ο επόπτης, ο διαιτητής του έκανε νόημα να την κρατήσει κάτω τη σημαία! Τι άλλος να πει. Δεν τον ήθελα τον κ. Μάνταλο με τίποτα. Μας είχε σφυρίξει και στην Ξάνθη. Κερδίσαμε 2-0 με πολύ κακή διαιτησία. Αυτοί οι κύριοι που ασχολούνται με τη διαιτησία, ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης του ξέρω πολύ καλά. Ο Μάνταλος απέβαλε τον Μοδεστό χωρίς κανένα λόγο στο πρώτο μέρος. Στο ημίχρονο την ώρα που πήγαινα στα αποδυτήρια είπα “Είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα”. Ήταν δίπλα μου και ο παρατηρητής της Super League. Για όσα συνέβησαν. Εκείνον τον πήγαινε… καροτσάκι ο Δημητριάδης στα αποδυτήρια. Και μέσα στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ. Ντροπή αυτός ο διαιτητής για το ελληνικό ποδόσφαιρο!Και όταν γυρίσαμε για το δεύτερο ημίχρονο με απέβαλλε. Μου είπε ο παρατηρητής ότι σας απέβαλλε και του είπα, να έρθει να μου το πει ο ίδιος. Ήρθε και μου είπε “Πήγα στα αποδυτήρια και το σκέφτηκα ότι αυτό που είπατε με προσβάλλει”. Και γι’ αυτό με απέβαλλε. Ποιος ξέρει τι τηλεφωνήματα του έκαναν στο ημίχρονο. Έτσι κάνουν οι άνδρες; Πήγε στα αποδυτήρια για να συγκεντρωθεί! Και μετά αποφάσισε να με αποβάλλει. Ο άνθρωπος φαινόταν. Πέναλτι καραμπινάτο στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο λεπτά μετά το ξεκίνημα, πάλι τίποτα. Συνήθως δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Σήμερα σε κανέναν. Είναι ντροπή όλα αυτά. Έτσι θα σβήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Το τελευταίο συμβάν είναι το σημερινό! Ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν θα το ανεχθεί αυτό”!

Αμέσως μετά ο Αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας  πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να δει τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα σχετικά με την δική του αποβολή, του Φρανσουά Μοδεστό και του Αλμπέρτο Μποτία. Κι όπως κατήγγειλε
 “Δεν μας άφησαν να μπούμε μέσα. Ήταν κλειδωμένοι μέσα. Εμείς ζητήσαμε άδεια από τους παρατηρητές για να πάμε εκεί. Μας είπαν ότι μέσα ήταν ο κ. Μπίκας. Και είδαμε πώς ήταν μέσα ο Δημητριάδης με έναν άλλο κύριο της ΑΕΚ. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει πουθενά. Και τιμωρούνται αυστηρά από τους κανονισμούς. Όταν ρωτήσαμε τι κάνουν όλοι αυτοί μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που δεν επιτρέπεται, μας είπαν ότι “Μας είπαν “Ήρθαν μας δώσουν τα “δώρα” μας! Τώρα μπορείτε όλοι να καταλάβετε…”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!