Uncategorized

Ενημέρωση για τους κατόχους διαρκείας

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους Κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-2017 (εξαιρούνται οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών VIP & VVIP) τη διαδικασία παραλαβής των προσκλήσεων που δικαιούνται μέσω των εισιτηρίων τους.

Οι προσκλήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν για όλους τους αγώνες της ομάδας μας στο «Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης» (εξαιρούνται οι αγώνες με ΑΕΚ, ΠΑΟ & ΠΑΟΚ καθώς και οι αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE).

Η παραλαβή πραγματοποιείται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (Θύρα 25), από την ήμερα ανακοίνωσης των τιμών εισιτηρίων του εκάστοτε αγώνα, καθημερινές (10:00 – 18:00) και Σάββατο (10:00 – 15:00). Εκδίδονται (βάσει διαθεσιμότητας) στη θύρα του εισιτηρίου διαρκείας του κάθε κατόχου και σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας εκδίδονται στην πλησιέστερη διαθέσιμη θέση όμορης θύρας.

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση δεν μπορεί να εκδοθεί την ημέρα του αγώνα αλλά μόνο μέχρι και μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Για τη διαδικασία έκδοσης των προσκλήσεων είναι απαραίτητα:

• Η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και της Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας 2016-2017

• Το κουπόνι για την πρόσκληση (κάθε κάτοχος κατά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας έχει λάβει δύο κουπόνια για προσκλήσεις, ένα κουπόνι για κάθε γύρο της περιόδου 2016-2017)

• Τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ) του ατόμου στο οποίο θα εκδοθεί η πρόσκληση. Η πρόσκληση δεν μπορεί να εκδοθεί στο όνομα του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!