Uncategorized

Μια ανάσα απ’την τετραδα

Την προηγούμενη βδομάδα κλείσαμε το σχολιασμό του ματς με την Μπάμπεργκ με την πρόβλεψη οτι η ήττα στο Μιλάνο θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα.
 Ένα απο τα αίτια  της νίκης στο Καζάν προέρχεται απ το άσχημο βράδυ στην Ιταλία. Η ομάδα αυτή έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια οτι όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά το μάτς με την Αρμάνι η ομάδα έδειχνε οτι μπορεί να μπεί σε περιπέτειες  αναφορικά με το πλεονέκτημα έδρας αν λάβουμε υπόψη και το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών. Το 3/3 στους αγώνες που ακολουθούσαν με Μπαμπεργκ, Καζάν και Ζαλγκιρις ήταν κάτι παραπάνω απο αναγκαίο.
Πλέον απομένει η νίκη  με την Ζαλγκίρις στο Σεφ για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η παραπάνω τριάδα αγώνων θα φέρει το πλεονέκτημα έδρας μια …ανάσα από τον Πειραιά.
Πάμε τώρα στο μάτς, στο παγωμένο Καζάν.Η ομάδα έβγάλε ενέργεια, αντίδραση και έδειξε πόσο ήθελε την νίκη παρά τις τεράστιες απουσίες. Ακόμα και στα τελευταία λεπτά  που η Καζάν προσπαθούσε να ξαναμπεί στο κόλπο ,με καθαρό μύαλο στην επίθεση και  2 μεγάλα τρίποντα του Πρίντεζη καθάρισε την παρτίδα και έβαλε στις αποσκευές της επιστροφής το υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.
Θα σταθούμε λίγο στις απουσίες. Ελάχιστες ομάδες μπορούν να αντιπαρέλθουν αυτές τις αγωνιστικές απώλειες και πολύ περισσότερο να κερδίσουν με αυτό τον τρόπο. Για να καταλάβουμε γιατί μιλάμε σχετικά με τις απουσίες Σπανούλη, Λοτζέσκι,  Γιάνγκ  ας σκεφτούμε την Ρεάλ χωρίς τους Γιούλ, Χάντερ, Ντόνσιτς την Φενέρ χωρίς τους Σλούκα, Ντατόμε, Ούντο και την ΤΣΣΚΑ χωρίς τους  Ντε Κολό, Κουρμπανόφ και Χάινς.
Όλοι κατά την διάρκεια της σεζόν έχουν αγωνιστεί για σειρά  αγώνων χωρίς κάποια από τα βασικά τους στελέχη δεν θυμάμαι όμως ομάδα να έχει αγωνιστεί χωρίς 3 παίκτες κλειδιά και να έχει παίξει το μπάσκετ που απέδωσε ο Ολυμπιακός στο Καζάν.

ΥΓ 1 Ο Γκρίν έως τώρα στην σεζόν δεν έχει βρει σταθερή απόδοση στα παιχνίδια του. Την Πέμπτη όμως ήταν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Εξαιρετική εμφάνιση.
ΥΓ 2  Καλό είναι να δούμε και τα Budget των άλλων 3 ομάδων στην πρώτη τετράδα για να αναλογιστούμε τι έχει πετύχει μέχρι και τώρα ο Ολυμπιακός. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!