Uncategorized

Ρωτήθηκε για Μπέντο, Τσόρι και πιτσιρικάδες ο Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον Μπέντο, τον  Τσόρι και Καμπιάσο αλλά και τους  πιτσιρικάδες.

Για τον Μπέντο:

 «Νομίζω ότι είναι η δική του φιλοσοφία, γιατί πιστεύει σε αυτό που βλέπει μπροστά του. Εμείς που γνωρίζουμε την πίεση για το αποτέλεσμα της Κυριακής, καταλαβαίνουμε. Εγώ δεν θα το έκανα. Θα έβαζα σιγά-σιγά, έναν ή δύο. Αυτό που κάνει ο Μπέντο εγώ του βγάζω το καπέλο»,

Για το αν είναι επικίνδυνο να «καούν» οι μικροί του Ολυμπιακού:

 «Δεν μπορούν να καούν τα παιδιά, ο κόσμος πρέπει να τα στηρίξει. Όχι σε μια αποτυχία να πέσουν όλοι πάνω τους. Καμιά φορά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Παίρνουμε ξένους, λέμε γιατί 9-10 ξένους. Βάζουμε Έλληνες, γιατί βάζουμε μικρούς. Κάποια στιγμή να καταλάβουμε τι θέλουμε».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες δίπλα στους νεότερους:

«Αν δίπλα σε ταλαντούχα παιδιά, βάζεις έμπειρους, θα έχεις διπλό κέρδος. Μήπως όμως είμαστε και πολύ αυστηροί στις κρίσεις μας; Τώρα γίνεται μια προσπάθεια του Ολυμπιακού και του Μπέντο να στηριχτούν ταλαντούχα παιδιά και είμαστε μήπως το ένα, μήπως το άλλο. Αυτός πάντως που παίρνει την απόφαση, έχει και τα κότσια».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Τσόρι:

 «Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα βάλω και τον Καμπιάσο στην κουβέντα. Ο Τσόρι δεν είναι το μέλλον. Χωρίς να θεωρώ ότι η συμπεριφορά προς τον παίκτη είναι σωστή. Αυτή όμως είναι η φιλοσοφία του προπονητή, η νοοτροπία του. Το να πάρεις μια τέτοια απόφαση, να πας να παίξεις με τέτοια παιδιά, εγώ πανηγυρίζω, χαίρομαι… Σαν Έλληνας ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής, μου αρέσει να προωθήσουμε Έλληνες παίκτες».

Για τη θέση που θεωρεί ότι πρέπει να παίζει ο Ρέτσος και ο Ανδρούτσος:

 «Ο Ρέτσος είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Θα τον έβαζα να παίξει αμυντικό χαφ. Στην Κ20 έχει παίξει αρκετά. Οχι δεξί μπακ ή αριστερό. Στόπερ και αμυντικό χαφ είναι η θέση του. Αμυντικό χαφ καλύτερα. Ο Ανδρούτσος δίπλα στον σέντερ φορ, αλλά και δίπλα στον αμυντικό χαφ που τον έβαλε ο Μπέντο είναι επίσης καλός. Στις δικές μας εποχές δύσκολα θα μπορούσες να μπεις μέσα. Βέβαια, στον Παναθηναϊκό υπήρχε μια γενιά Ελλήνων που ήταν τα αφεντικά της ομάδας στα αποδυτήρια, όπως και στον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!