Uncategorized

Ηττήθηκε αλλά έσωσε τη διαφορά

Σε μία έδρα που έβραζε, ο Ολυμπιακός παρόλο το γεγονός ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει την Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με 67-64.

Στην πρώτη περίοδο και οι δύο ομάδες έπαιξαν άκρως επιθετικά έχοντας ευστοχία και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 22-22. Η Φενέρ στη δεύτερη περίοδο ήταν ελαφρώς καλύτερη από τους πρωταθλητές Ελλάδος και πήραν ελαφρά κεφαλή στο σκορ με 6 πόντους και συγκεκριμένα 40-34. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε το απόλυτο θα μπορούσε κανείς να πει, δεκάλεπτο καθώς με ένα επιμέρους σκορ 22-7 πήρε αυτός το προβάδισμα με 47-56. Παρόλα αυτά στην τελευταία τέταρτη περίοδο έπεσαν κορμιά με την Φενέρμπαχτσε να μειώνει τη διαφορά και τελικά να περνάει μπροστά στο σκορ και να καταφέρνει να κερδίσει τον Ολυμπιακό με διαφορά τριών πόντων 67-64. Ο  Ολυμπιακός όμως που είχε επικρατήσει με 9 πόντους στο ΣΕΦ απέναντι στην τουρκική ομάδα έχει το πλεονέκτημα σε περίοδο ισοπαλίας με την ομάδα του Ομπράντοβιτς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!