Uncategorized

Εσύ τι έκανες το 2004 στην τελευταία νίκη της ΑΕΚ;

Έχουν περάσει…. 13 χρόνια από την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μπάσκετ. Ήταν 19 Δεκεμβρίου του 2004 όταν η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 85-76 τον Ολυμπιακό και από τότε… μόνο Θρύλος.. Είτε είναι στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στην κανονική διάρκεια είτε σε παράταση οι Πειραιώτες δεν εχουν αντίπαλο!

Από την τελευταία νίκη της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2004 είχαν περάσει μόλις 5 μήνες από την κατάκτηση του EURO από την Εθνική μας! Είχε μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο Survivor με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο Ριβάλντο ήταν στην πρώτη του χρονιά στο λιμάνι, ενώ οι βάζελοι πανηγύριζαν το γκολ του Τζέραρντ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν δικά τους γκολ από τότε. Η Ελλάδα δεν είχε κρίση! Είχε βέβαια ΝΔ και οχι ΠΑΣΟΚ!!!! Κάποιος 30αρης τώρα, τότε ήταν στην… προσπάθεια να ενηλικιωθεί! Τα παιδάκια που πάνε πρώτη γυμνασίου σήμερα, δεν είχαν καν γεννηθεί ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν στα πάνω του! Η ΑΕΚ είχε μία λιγότερη 6αρα από ότι έχει σήμερα!

Φυσικά υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που παρόλο τα τόσα πολλά χρόνια δεν έχουν αλλάξει καθόλου! Για παράδειγμα η ΑΕΚ είχε οσα πρωταθλήματα έχει και σήμερα! Απίστευτο; Το ίδιο φυσικά και για τον ΠΑΟΚ! Οι δύο προηγούμενες ομάδες όπως και ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία, ενώ θα… έριχναν την κυριαρχία του Θρύλου! Στη διοίκηση του μπάσκετ είχαμε … να διοικούν οι… γνωστοί και φυσικά το γήπεδο της ΑΕΚ χτιζόταν, λίγο πρίν “φτιαχτεί” και το γήπεδο του ΠΑΟ.

Εσείς τι κάνατε τότε; Ελπίζω μόνο να είχατε προλάβει να δείτε την ΑΕΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό γιατί δύσκολα θα το ξαναζήσουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!