Uncategorized

“Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα”

O Τσόρι Ντομίνγκεζ ποτέ δεν έκρυψε τα λόγια του! Στήριζε την ομάδα και έβαζε το εγώ του κάτω από αυτήν.. Μετά τη χθεσινή ήττα βγήκε σήμερα στο προφίλ τπυ στα Social media και είπε ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ οράγματα.

Συγκεκριμένα:

«Ως αρχηγός αυτής της ομάδας, έχω λάβει με μεγάλη έκπληξη τη δήλωση του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα και ομολογώ πως ήλπιζα ότι όλοι μας θα παραμείνουμε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε στο εσωτερικό και όχι να βρούμε άλλους να κατηγορήσουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε το εγώ πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί πολλές φορές αυτόν τον χρόνο. Πρέπει να καταλάβουμε, να γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να την υπερασπιστούμε. Προσωπικά, αισθάνομαι πολύ άσχημα από τη μεταχείριση, ωστόσο σκέφτηκα ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή, θα βελτιωνόντουσαν τα πράγματα, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!