Uncategorized

Ισοπαλία… και τώρα όλα γίνονται στην Τουρκία

Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι με την τουρκική Μπεσίκτας και θα λύσουν τις διαφορές τους την άλλη βδομάδα στην έδρα των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον διαρκή έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε πολλές επιθέσεις. Αναπτύχθηκε πάρα πολύ όμορφα από τα πλάγια και το παιχνίδι έδειχνε ότι αργά ή γρήγορα θα είχε σκορ. Έτσι και έγινε καθώς στο 36′ ο Ανσαριφάρντ έκανε πολύ όμορφη πλαγιοκόπηση σέντραρε και ο Εστεμπάν Καμπιάσο με πανέμορφη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας κατάφερε να φέρει νωρίς το ματς στα ίσα με τον Αμπουμπακάρ στο 53′ ύστερα από λάθος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού τον Λεάλι. Απο εκεί και πέρα είχαμε παιχνίδι κέντρου με την Μπεσίκτας να έχει αυτή την πρωτοβουλία του αγώνα σε σχέση με το πρώτο μέρος που την είχαν οι ερυθρόλευκοι αλλάχωρίς να σημειωθεί κάποια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες και πλέον όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Τουρκίας και ο καλός Ολυμπιακός όλα τα μπορεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!