Uncategorized

Άνετες νίκες μέσα στο Καραϊσκάκης, προβληματισμός για τον β γύρο

Ο Ολυμπιακός είχε δύο πρόσωπα στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ , ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον πρώτο και δεύτερο γύρο.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης νίκησε τόσο άνετα τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ με 3-0 και 2-1 με τον ΠΑΟΚ που παρά το ένα γκολ διαφορά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Θρύλος έδειξε πάθος και δύναμη.

Δυστυχώς το αντίθετο συνέβη στον δεύτερο γύρο. Σίγουρα το πρόγραμμα ήταν πολύ βεβαρημένο αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα Πέμπτη- Κυριακή όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι δεν έκανε σήμερα ούτε μία τελική και δεν έκανε πολλές ούτε σε Τούμπα ούτε σε ΟΑΚΑ…

Ο Ολυμπιακός πλέον του δίνετε η ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω μέσω του κυπέλλου όπου συμμετέχουν και οι 4 ομάδες και ελπίζουμε να αντιμετωπίσει 2 από τις 3 σε ημιτελικό και τελικό! Εκεί μπορεί να αλλάξει πολλά σε θέμα ψυχολογίας! Η ίδια ομάδα έβαλε 3 στον ΠΑΟ και η ίδια ομάδα δεν έκανε φάση σήμερα! Πρέπει να γίνει αλλαγή ψυχολογίας γιατί εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Η ομάδα καλείται να αποδείξει πράγματα και να κάνει το νταμπλ σώζοντας τη χρονιά. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι ΔΕΝ πρέπει να επαληθευτούν τα όποια λάθη έγιναν φέτος για να μην δίνετε το δικαίωμα σε ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΑΤΙΤΛΟ να.. βγάζει γλώσσα! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!