Uncategorized

Κακή εμφάνιση και ήττα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα ρου Παναθηναϊκού και ηττήθηκε με 1-0 χάρις το γκολ του Μπεργκ νωρίς στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με μεγάλα κενά μεταξύ των γραμμών του σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, κάτι που βοήθησε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του και ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς , μόλις στο 15′, με τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη να κάνει δύο τα τέρματά του. Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Ανσαριφάρντ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ! Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν στη συνέχεια την κυκλοφορία αλλά δίχως να πετύχουν κάποιο γκολ ενώ ο Καπίνο έσωσε τον Ολυμπιακό στις εκτελέσεις φάουλ που επιχείρησαν οι πράσινοι και κάπως έτσι βγήκε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟ μπροστά στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν ήταν καλός καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις ενώ  ο Στεφανος Καπίνο συνέχισε να είναι καλός και να σώζει όποτε χρειαζόταν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!