Uncategorized

“Πρέπει να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε για την ήττα από την Γαλτά:
“Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεν ήμασταν επιθετικοί και δεν παίξαμε καλή άμυνα. Εχουμε χρόνο για να συζητήσουμε το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Η Γαλατασαράι είναι επικίνδυνη και μπορεί να βρει εύκολα ρυθμό. Χάσαμε πολλά εύκολα ανοικτά τρίποντα, λέι απ. Αυτό μας έφερε μεγάλο εκνευρισμό και στην άμυνα”.

Για την συνέχεια της Euroleague ανέφερε: “Συνεχίζουμε. Είμαστε σε μια θέση που ελέγχουμε την κατάσταση. Εχουμε τέσσερις αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου και είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια και για το σημείο που όλοι πίστεψαν ότι είμαστε στο Φάιναλ Φορ.

Προκριθήκαμε στα πλέι οφ και μέχρι την τελευταία αγωνιστική πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε το αβαντάζ έδρας. Πριν από το παιχνίδι είχα πει αυτό. Και δυστυχώς όλη η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα ήταν πανηγυρική. Συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!