Uncategorized

Η ψυχή χρόνια δεν κοιτά

Ένας Ολυμπιακός που παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικός χτες με τον κύριο Βούζα στον πάγκο, πίεσε σε όλο το γήπεδο και ποιος ξέρει, αν δεν υπήρχε το λάθος του Λεάλι ίσως τώρα η ομάδα να πήγαινε με το 1-0 στην Τουρκία.

Όλοι ήθελαν να δώσουν τις απαντήσεις τους μέσα στο γήπεδο και με μπροστάρη τον Καμπιάσο, αυτό συνέβει. Ο τεράστιος αυτός Αργεντίνος, αν και τον τελευταίο καιρό ήταν παραγκονισμένος από την παλιά τεχνική ηγεσία έδειξε ότι η ψυχή χρόνια δεν κοιτά. Ο Καμπιάσο χτες ήταν ο Καμπιάσο που όλοι ξέραμε και ζητούσαμε να παίζει. Ένας Καμπιάσο που έβγαζε ψυχή, έτρεχε παντού και αν δεν είχε να αγωνιστεί τόσο καιρό, σίγουρα θα έδινε περισσότερα πράγματα στο χώρο του κέντρου.

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, είναι και άλλα πράγματα που έκαναν την διαφορα. Ο Ρομαό δίπλαβτου ένιωθε μεγάλη ασφάλεια! Υπήρχαν σπουδαίες αλληλοκαλύψης αλλά και το πάθος που μετέδιδε στους νέους ήταν τέτοιο που βοήθησε στο τελικό αποτέλεσμα. Όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο ίσως να παρατήρησαν το πως εμψύχονε τους πάντες και ακόμα και την ώρα της αλλαγής του με τον Μάρτινς αφού πήγαινε να αντικατασταθεί, έσφιξε τις γροθιές του και του έδωσε δύναμη για να μπει δυνατά στο ματς. Αυτό έλειπε από τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες και αυτό επανέφερε τόσο ο Βούζας όσο και ο Καμπιάσο! Την ψυχή και το πάθος… Αυτό σημαίνει Ολυμπιακός

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!