Uncategorized

Η υπεροψία σας … σύμμαχος μας

Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό να καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό τον ΠΑΟΚ.

Από χθες βλέπουμε μια ατμόσφαιρα όπου οι… σύμμαχοι ήθελαν όλοι αντίπαλο τον Ολυμπιακό! Τόση σιγουριά για την ομάδα σας πλέον και τόση σιγουριά για την… ανυπαρξία μας όπως λέτε; Μάλλον ξεχνάνε κάποιοι ότι στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε με όλους τους συμμάχους ΔΥΟ αγώνες και όχι έναν! Αν εξαιρέσουμε την απουσία του Μιλιβόγιεβιτς (ο Ιντέγε αντικαταστάθηκε από τον Ανσαριφάρντ),ενώ οι Ομάρ, Πάρντο δεν υπολογίζονταν από τον Μπέντο,ο Ολυμπιακός είναι η ίδια ομάδα με τον πρώτο γύρο.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας και τις ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Ολυμπιακός όμως μέτρησε μέσα σε 78 μερες 21 αγώνες σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν είχαν τους 4 σημαντικούς αγώνες στην Ευρώπη ανάμεσα στα παιχνίδια με ΑΕΚ , ΠΑΟΚ και ΠΑΟ κάτι το οποίο σαφώς και το εκμεταλεύτηκαν καθώς δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Θρύλο να κάνει rotation. Ο Ολυμπιακός… “έσκασε” σε όλα αυτά τα ματς, και οι ανάσες δεν υπήρχαν καθώς και το όποιο rotation πήγε να γίνει στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια δεν ήταν σωστό! Δικαιολογίες όμως δεν υπάρχουν, αλλά οι τρεις αυτές νίκες των αντιπάλων τους έδωσαν ψυχολογία η οποία μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ καθώς ο Θρύλος πλέον έχει σαφώς πιο εύκολο έργο στο πρωτάθλημα, θέλει να το κλειδώσει και από εκεί και πέρα να αφοσειωθεί στο κύπελλο καθώς εκεί θα αποδείξει (ή τουλάχιστον θέλει να αποδείξει) πράγματα.

Η υπεραποθέωση  λοιπόν των τριών συμμάχων, η υπεροψία  και η αλαζονία είναι κάτι που ο Ολυμπιακός πρέπει να το εκμεταλευτεί! Αν κάποιος διαβάσει τώρα τα ελληνικά… “αντικειμενικά” μέσα θα πιστέψει οτι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Β εθνικής και οι τρεις σύμμαχοι είναι οι Μπαρτσελόνα, Ρεαλ και Ατλέτικο! Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι σε κακή περίοδο και η ηρεμία της διακοπής θα βοηθήσει πολύ, την είχε αναγκη πολύ ο Ολυμπιακός.

Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κακό φεγγάρι έχοντας φέρει άσχημα αποτελέσματα τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με την Μπεσίκτας. Στη ζωή μου πάντα όμως σεβόμουν τον αντίπαλο σε όποια αγωνιστική κατάσταση και αν ήταν όταν παίζαμε με έναν εκ των τριών πιο πάνω, και όσα χρόνια και αν περάσουν θα έχω γνώμονα πάντα το παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα στο ΟΑΚΑ το 2010 με τον Παναθηναϊκό, όπου ο ΠΑΟ ήταν με διαφορά μπροστά από τον Ολυμπιακό και μαζεύτηκαν 60.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ για να ρίξουν 3αρα και να κάνουν… φιέστα τίτλου όπως έγραφαν τότε τα μέσα και τελικά έφυγαν με τον Άγγλο εραστή να έχει σκοράρει και ήττα για την “Ελληνική Μπαρτσελόνα” τότε με 0-1…

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που πρέπει αλλά δεν παύει να είναι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!