Uncategorized

“Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά να πάμε στην Τουρκία για τη νίκη και την πρόκριση».

O παίκτης που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Καμπιάσο και ταλαιπώρησε όσο περισσότερο γινόταν την άμυνα των Τούρκων, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δήλωσεετά το τέλος του αγώνα:

«Καταρχήν, το πρώτο που θέλω να πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ήταν φανταστικοί σήμερα, δημιουργήσανε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και μας στηρίξανε πάρα πολύ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλω με τίποτα να παραλείψω να τους ευχαριστήσω. Πράγματι, στο ματς σήμερα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε, δεν επιτρέψαμε καθόλου στον αντίπαλο να μας απειλήσει και να μας δυσκολέψει. Δεν τους δώσαμε καμία ευκαιρία και νομίζω πως κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια η αλήθεια είναι πως έπεσε η απόδοσή μας, δεχθήκαμε ένα γκολ και από εκεί και πέρα χάσαμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα, περιμένουμε το επόμενο ματς και είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα τα δώσουμε όλα και θα προκριθούμε, γιατί είμαστε Ολυμπιακός μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θέλω να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Ρωτήθηκε για το πόσο ρόλο έπαιξε η αλλαγή προπονητή:

«Είναι ο Ολυμπιακός, επομένως είναι αυτονόητο ότι θα μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια μας και θα τα δίνουμε όλα. Νιώθω πως έτσι είναι σ’ αυτό το γήπεδο και σ’ αυτή την ατμόσφαιρα όταν παίζουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι θα μπαίνουμε στα παιχνίδια. Είναι πολύ λογικό να έχεις ανεβασμένη την ψυχολογία και να τα δίνεις όλα και να μπαίνεις δυνατά, να είσαι δυνατός και θα το κάνω αυτό όσο φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Δεν ξέρω ως πότε, αλλά έτσι πάντα δυνατός θα μπαίνω».

Ενώ τέλος για το πόσες πιθανότητες δίνει για πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Όλοι γνωρίζουμε την Μπεσίκτας και ξέρουμε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως και εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη με τη μόνη σκέψη στο μυαλό μας να παίξουμε καλά, να κάνουμε ένα καλό ματς, να κερδίσουμε και να περάσουμε εμείς. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά να πάμε στην Τουρκία για τη νίκη και την πρόκριση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!