Uncategorized

“Έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα για να μπώ και να βοηθήσω την ομάδα μου”

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού χτες καθώς ξανααγωνίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ φυσικά σκόραρε το σημερινό γκολ.

Αρχικά για τον αγώνα δήλωσε:

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε το γκολ και είχαμε ένα πλεονέκτημα. Στη συνέχεια όμως είχαμε μια πτώση, κυρίως φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής, γιατί όταν δέχεσαι ένα γκολ τότε επηρεάζεται η ψυχολογία της ομάδας. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η κούραση που νοιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να παραδεχτούμε πως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει πάνω από όλα να μιλήσει η καρδιά μας στο δεύτερο παιχνίδι και πριν από αυτό να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο».

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ενάμιση μήνα περίπου:

«Νομίζω ότι αυτή η στεναχώρια, να είσαι έξω τόσο καιρό, δεν περνάει. Έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα, έτσι ώστε να μπω σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν ήταν καμία απάντηση, γιατί όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως μπαίνω πάντα στο γήπεδο με πάρα πολύ όρεξη, για να τα δώσω όλα. Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να βγω στο 60ο λεπτό και δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω την ομάδα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι συνέπεια το ότι ήμουν για πολύ καιρό εκτός».

Τέλος για τον επαναληπτικό«Θα είναι δύσκολο, όπως ήταν και σήμερα εδώ. Νομίζω όμως πως η ομάδα μετά- Για το ματς με την Μπεσίκτας: «Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε το γκολ και είχαμε ένα πλεονέκτημα. Στη συνέχεια όμως είχαμε μια πτώση, κυρίως φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής, γιατί όταν δέχεσαι ένα γκολ τότε επηρεάζεται η ψυχολογία της ομάδας. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η κούραση που νοιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να παραδεχτούμε πως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει πάνω από όλα να μιλήσει η καρδιά μας στο δεύτερο παιχνίδι και πριν από αυτό να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο».

-Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ενάμιση μήνα περίπου: «Νομίζω ότι αυτή η στεναχώρια, να είσαι έξω τόσο καιρό, δεν περνάει. Έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα, έτσι ώστε να μπω σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν ήταν καμία απάντηση, γιατί όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως μπαίνω πάντα στο γήπεδο με πάρα πολύ όρεξη, για να τα δώσω όλα. Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να βγω στο 60ο λεπτό και δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω την ομάδα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι συνέπεια το ότι ήμουν για πολύ καιρό εκτός».

-Για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας την επόμενη Πέμπτη: «Θα είναι δύσκολο, όπως ήταν και σήμερα εδώ. Νομίζω όμως πως η ομάδα μετά από μία μεγάλη αλλαγή, έδωσε μια πολύ καλή απάντηση σήμερα, όσον αφορά την συμπεριφορά και την απόδοση. Ο κόσμος το αναγνώρισε στο τέλος του παιχνιδιού αυτό. Σε αυτό το επίπεδο όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο αν το ματς είναι εκτός ή εντός έδρας. Πρέπει να παίζεις σε οποιοδήποτε γήπεδο με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια προσπάθεια. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πριν από αυτό όμως, να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!