Uncategorized

“Ελπίζω να κερδίσουμε και να προκριθούμε”

Ο Εστεμπάν καμπιάσο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και σχολίασε για τον αυριανό αγώνα:

 «Αυτό που θα διαφέρει από το πρώτο παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε. Πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια θα έχουν αρκετές ομοιότητες και περιμένω λίγο πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ότι στο Καραϊσκάκη για εμάς, γιατί η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη κατοχή της μπάλας και αυτό πιστεύω πως θα γίνει και αύριο. Μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να υπερασπίζεται την εστία της, μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να βγαίνει στην επίθεση και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά, να τρέξουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Κυρίως, όμως, να μπορέσουμε να επιτεθούμε. Γιατί πιστεύω πως ο μοναδικός τρόπος να προκριθούμε στην επόμενη φάση, είναι ναι μεν να είμαστε καλοί στην άμυνα αλλά και εξίσου καλοί στην επίθεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!