Uncategorized

Δεν τα κατάφερε και… αγωνία για Λοτζέσκι

Δεν το κατάφερε ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε με 73-79 αλλά με βάση τα άλλα αποτελέσματα έμεινε πλέον σίγουρα στην τρίτη θέση και περιμένει τον αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και για τις πρώτες δύο περιόδους πήγαινε χέρι με χέρι με τη Ρεάλ στο σκορ. Πέρα από το 18-10 στην πρώτη περίοδο οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν πήραν μεγαλύτερη διαφορά ενώ οι Μαδριλένοι κατάφεραν να μειώσουν και να λήξει η πρώτη με 20-19 για να ισοφαρίσει στο ημίχρονο με 37-27.

Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πιο αποτελεσματική και με πολύ καλή επίθεση στην τρίτη περίοδο πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε το προβάδισμα. Μάλιστα στην τέταρτη κατάφερε να προηγηθεί και με 9 πόντους . Οι ερυθρόλευκοι ανασυνταχθηκαν λίγο πριν το τέλος και μείωσε αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και τελικά ήρθε η ήττα με  73-79 και τον Λοτζέσκι λίγα δεύτερα πριν το τέλος να φεύγει τραυματίας υποβασταζόμενος από τους Αγραβάνη-Μιλουτίνοφ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!